Izobraževanja za IT strokovnjake


Kompas Xnet je eden vodilnih izobraževalnih centrov na področju računalniških izobraževanj v Sloveniji. Poleg skoraj 20-letnih izkušenj, nas v sam vrh uvršča tudi ekipa vrhunskih preda¬vateljev, ki so ustrezno certificirani in svoje znanje nenehno dokazujejo z uspešno opravljenimi izpiti.

Napredni IT tečaji so namenjeni predvsem tistim, ki se v podjetju ukvarjajo z informatiko in vsem tistim, ki želijo nadgraditi svoje računalniško znanje.

Kot Microsoftov certificirani izobraževalni center, smo posebej specializirani za področje Microsoftovih tehnologij. V naši ponudbi naprednih tečajev tako največji delež predstavljajo MOC tečaji (Microsoft Official Courses), ki jih lahko izvajajo le posebej usposobljeni predavatelji s statusom Microsoft Certified Trainer – MCT v pooblaščenih tehnično izobraževalnih centrih – Microsoft CPLS (Certified Partner for Learning Solutions). Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi s SA voucherji, ki jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom.

Poleg Microsoftovih programov, v našem izobraževalnem centru ponujamo še izobraževanja, ki jih izvajamo v sodelovanju z našimi partnerji oziroma nekaterimi zunanjimi predavatelji, tako domačimi kot tujimi. To so izobraževanja v okviru Global Knowledge in SolidQ.

Na tečaju vsak udeleženec dobi ustrezno gradivo, pisalo, blok in mapo. Poskrbljeno je tudi za osvežilne napitke, kavo, čaj in kosilo ter sprostitev med odmori – BILJARD 
Po koncu izobraževanja tečajnik dobi tudi ustrezno potrdilo o udeležbi na tečaju.

Kraj in čas izvajanja izobraževanja


Tečaji potekajo večinoma od 9:00 do 17:00 (z nekaj izjemami) v naših sodobno opremljenih učilnicah v Ljubljani.

Pomoč po tečaju


Našim uporabnikom smo na voljo tudi po zaključku izobraževanja, saj jim zagotavljamo brezplačno strokovno svetovanje po telefonu – še 3 mesece po zaključku tečaja!
Za dodatne informacije nam pišite na info@kompas-xnet.si ali pokličite 01/513 69 90.