Kontaktni obrazec

Zahvaljujemo se vam za oddano povpraševanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času po telefonu ali elektronski pošti.

Lepo pozdravljeni in hvala za zaupanje!

Med pošiljanjem je prišlo do napake na strežniku.

Izobraževanja za IT strokovnjake


Kompas Xnet je eden vodilnih izobraževalnih centrov na področju računalniških izobraževanj v Sloveniji. Poleg skoraj 20-letnih izkušenj, nas v sam vrh uvršča tudi ekipa vrhunskih preda¬vateljev, ki so ustrezno certificirani in svoje znanje nenehno dokazujejo z uspešno opravljenimi izpiti.

Napredni IT tečaji so namenjeni predvsem tistim, ki se v podjetju ukvarjajo z informatiko in vsem tistim, ki želijo nadgraditi svoje računalniško znanje.

Kot Microsoftov certificirani izobraževalni center, smo posebej specializirani za področje Microsoftovih tehnologij. V naši ponudbi naprednih tečajev tako največji delež predstavljajo MOC tečaji (Microsoft Official Courses), ki jih lahko izvajajo le posebej usposobljeni predavatelji s statusom Microsoft Certified Trainer – MCT v pooblaščenih tehnično izobraževalnih centrih – Microsoft CPLS (Certified Partner for Learning Solutions). Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi s SA voucherji, ki jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom.

Poleg Microsoftovih programov, v našem izobraževalnem centru ponujamo še izobraževanja, ki jih izvajamo v sodelovanju z našimi partnerji oziroma nekaterimi zunanjimi predavatelji, tako domačimi kot tujimi. To so izobraževanja v okviru Global Knowledge in SolidQ.

Na tečaju vsak udeleženec dobi ustrezno gradivo, pisalo, blok in mapo. Poskrbljeno je tudi za osvežilne napitke, kavo, čaj in kosilo ter sprostitev med odmori – BILJARD 
Po koncu izobraževanja tečajnik dobi tudi ustrezno potrdilo o udeležbi na tečaju.

Kraj in čas izvajanja izobraževanja


Tečaji potekajo večinoma od 9:00 do 17:00 (z nekaj izjemami) v naših sodobno opremljenih učilnicah v Ljubljani.

Pomoč po tečaju


Našim uporabnikom smo na voljo tudi po zaključku izobraževanja, saj jim zagotavljamo brezplačno strokovno svetovanje po telefonu – še 3 mesece po zaključku tečaja!
Za dodatne informacije nam pišite na info@kompas-xnet.si ali pokličite 01/513 69 90.