MOOC online izobraževanja

V sodelovanju z mednarodnim združenjem izobraževalnih centrov LLPA, vam kot predstavnik za Slovenijo ekskluzivno omogočamo dostop do MOOC online izobraževalnih seminarjev, ki so jih razvili Microsoft strokovnjaki. Preverite ponudbo in izkoristite možnosti brezplačnega izobraževanja na področju:

Poglobite in nadgradite svoje znanje z združevanjem dodatnih storitev po lastni izbiri. Izberete lahko eno od različnih oblik izobraževanja ali pa jih glede na svoje potrebe kombinirate in združujete:

Q&A srečanje Izobraževanje na zahtevo   Izpitni paket
 125,00 € + DDV  919,00 € + DDV  125,00 € + DDV
4 urno skupinsko srečanje, pod vodstvom strokovnjaka.         Izobraževanje MOC on Demand - (180 dni) originalna elektronska knjiga  (trajna last) opravljanje izpita z možnostjo ponovitve.

Opravljanje Microsoft izpita z možnostjo 1x ponovitve.

Veljavnost kupona do 30. junij 2018.

MOC On-Demand (MOD) vključuje:30 - 40 ur vsebin s posnetki, besedili, praktičnimi vajami180 dnevni dostop do vsebin tečajev in vaj.

Azure Skills Initiative

Ne glede na to, ali ste začetnik ali strokovnjak za Azure tehnologijo, je tovrstno izobraževanje ena najboljših naložb v vaši karieri. Na voljo imate 2 izpita na katerega vas pripravimo:

Brezplačno Azure On Demand izobraževanje

*Online izobraževanje, pripravljeno s strani Microsoft Azure strokovnjakov.

Brezplačno 4-urno online usposabljanje je prvi korak k uspešnemu upravljanju in administraciji rešitev na Microsoft Azure platformi in je namenjeno spoznavanju osnov Microsoft Azure.

Kontaktirajte nas za brezplačen dostop do online izobraževanja!

First Look Clinic Microsoft Azure

  • Module 1: Cloud Overview Lessons
  • Module 2: Microsoft Azure Lessons
  • Module 3: Portals Lessons
  • Module 4: Infrastructure Overview Lessons
  • Module 5: Azure Resource Manager (ARM)Lessons
  • Module 6: Azure PowerShell Lessons
  • Module 7: Practice exercisesLab : Practice Exercises

Za nadaljevanje izobraževanja vam nudimo zgoraj predstavljene izobraževalne storitve. Za vse informacije smo vam na voljo! Za naročilo ali informacije nam pišite na info@kompas-xnet.si ali nas pokličite na tel: 01/5136 990.