O izobraževanjih pri nas so povedali

"Odlična predavatelja, odličen koncept. Pridobljeno znanje bom s pridom izkoristil."

Bootcamp Windows Server 2016, Miha Pečnik, Interexport (april 2018)

 

"Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo."

Bootcamp Windows Server 2016, Jure Klančar, Zavarovalnica Sava (april 2018)

 

"Tečaj je bil odlično pripravljen, enako oceno si zasluži tudi predavatelj, ki je podal dovolj informacij in odgovorov. Organizacija je bila tudi odlična in sem se dobro počutil v predavalnici in tudi to je prispevalo k uspešnosti tečaja."

M20703, Aleš Mlinar, Cinkarna Celje (april 2018)

 

"Izobraževanje izvedeno na visokem nivoju. Predavatelj odličen, razlaga zelo jasno in podprto z dodatnimi primeri. Pogoji izvedbe tečaja odlični."

M20480, Tibor Karakatič, ZZZS (marec 2018)

 

"Vsebina tečaja je bila zanimiva, predavatelj odličen kot tudi izobraževalni center Kompas Xnet. Poskrbeli so za vse, da je tečaj potekal nemoteno in v prijetnem vzdušju."

M20345-1, Marko Praznik, TPV D.O.O. (januar 2018)

 

"Nad tečajem sem zelo navdušen. Odlično organizirano z odličnim predavateljem, ki poleg ogromno znanja posreduje tudi ogromno dobrih praks ter trikov in nasvetov."

Janko Prejac, DUTB D.D. (november 2017)

 

"Super zanimivo od začetka do konca! Predavatelj z goro znanja izlušči pomembe stvari, opozori na pasti in poda obilo primerov iz prakse."

​Jan Božnik, IGT Austria GMBH (oktober 2017)

 

"Zelo kvalificiran predavatelj. Sproščeno vzdušje. Dobro organizirano predavanje. Dobra kosila in kavica. Predstavljeni primeri iz realnega življenja s strani predavatelja imajo dodatno vrednost pri tečaju- pohvale predavatelju. Parkirišče je blizu tečajne stavbe, kar je super."

Jernej Torkar, Dinit d.o.o. (september 2017)

 

"Odlično izveden Bootcamp! Odlčni predavatelji, veliko praktičnih primerov in ogromno off-topic informacij."

​Anže Štular, Elektro Gorenjska d.d. (marec 2017)

 

"Izvedba tečaja, vključno s predavateljem Robijem je bila odlična. Vse njegovo znanje, kiga je delil z nami mi bo zelo pomagala pri mojem delu s SharePointom. Toplo priporočam!"

Uroš Temlin, AMZS (februar 2017)

 

»Seminarja sem se udeležil z namenom spoznavanja novih tehnologij in možnosti uvedbe le teh v informacijski sistem podjetja. Seminar je v celoti izpolnil moja pričakovanja in sem ga predlagal tudi sodelavcem, ki delajo na Microsoft informacijski infrastrukturi. Kljub široki in zahtevni vsebini se je na seminarju vedno našel čas za izmenjavo izkušenj in mnenj glede reševanja izzivov povezanih z delovnimi okolji od koder prihajamo.  Seminar je časovno obsežen, vendar je bilo s strani organizatorja dobro poskrbljeno za pravilno časovno in vsebinsko razporeditev predavanj preko celotnega seminarja . Poleg tega je seminar potekal v idiličnem okolju Bohinjskega jezera, ki te odmakne od vsakodnevnega delovnega okolja in z njim povezanimi izzivi.«
Matej Mandelc, Merkur trgovina, d.d. (marec 2017)

»Veliko novosti. Veliko podrobnih demonstracij, veliko znanja, veliko real life primerov in izkušenj. Veliko drugih zanimivih debat.«
Šimej Šubert, Adriatic Slovenica d.d. (marec 2017)

 

»Znanje pridobljeno na Bootcampu mi bo koristilo pri migraciji na Windows Server 2016 v okolju Banka Slovenije. Oba predavatelja sta bila odlična, ker imata izkušnje iz prakse.

Robert Hudolin, Banka Slovenije (marec 2017)

 

»With regards to the visit, customers and attendees where very impressed with the wealth of knowledge and insight provided by Rok.
I am waiting for a written feedback from the client, but verbally they were impressed. He tackled all the challenges they were facing and provided them with hands-on solutions specific to their needs. This went beyond the expectations of the client. One comment from one of the developers was “I don’t know if I can call myself a developer after this!” :) referring to the wealth of new things he was seeing.
Thanks again for giving us Rok’s services for a week. I hope to see him again in Malta soon«

E.P. (junij 2015)

»Strokovna ekipa in profesionalno delovanje so odlika podjetja Kompas Xnet, zato z njimi radi sodelujemo.
Priporočam jih tako za uvedbo rešitev na področju MS rešitev, kot je na primer SharePoint 2013 ali pa izvedbo izobraževanj – vsako podjetje bo s temi znanji le pridobivalo. Priporočam!

Cvetka Hočevar, Medis - Direktorica informatike (januar 2015)

 

"V vašem podjetju sem se udeležila individualnih izobraževanj iz sklopa Microsoft Office 2013. Predavanja je vodil gospod Gašper Kamenšek, ki poleg ogromne količine znanja in profesionalizma  premore tudi izvrstne predavateljske veščine in sposobnost ustvarjanja sproščenega ter v vsakem trenutku (tudi ko so zadeve resne) humorističnega vzdušja. Vsekakor sem se prepričala, da so izobraževanja vašega podjetja na visokem nivoju in izredno prilagodljiva potrebam in znanju posamezniku, zato bi jih priporočila vsakemu, ki bi želel svoje znanje iz programov Office poglobiti ali nadgraditi."

Špela Kopriva, Desetka Celje (november 2014)

 

"Nisem človek za skupinsko izobraževanje. Z organiziranimi tečaji za skupine nisem bila zadovoljna. Kar nekaj časa sem iskala ustrezen način učenja. Takšen način, ki mi bo pustil občutek sigurnosti  in željo po dodatnem izobraževanju. Z  Gašperjem sem bila zelo zadovoljna. Bil je izjemno potrpežljiv in prilagodljiv. Nikoli mi ni bilo nerodno vprašati stvari, ki jih nisem razumela. Razložil mi je enostavno in razumljivo. Prvič sem po končanem učenju imela občutek, da vsebino res razumem."

Roswita Golcer Hrastnik (okotber 2014)

”Ocijeniti tečaj na Kompas Xnetu je najjednostavnija stvar na svijetu: Izuzetno! Robi Vončina je najbolji predavač kojeg sam do sada imao prilike slušati. Poznavanje materije predavanja mu je vrhunsko, a sposobnost prenošenja znanja je iznad mojih najluđih očekivanja. Svaki modul na tečaju popratio je primjerima iz ‘stvarnog života’. Na svako postavljeno pitanje (a bilo ih je poprilično) imao je odgovor, a uz odgovor je gotovo uvijek imao i konkretan primjer baziran na vlastitom iskustvu. Fantastično!”
Vedran Rasol, Actual IT d.o.o. Hrvatska
(oktober 2013)
 
»Tečaja se nas je udeležilo večje število sodelavcev, z izpeljavo smo bili zelo zadovoljni in pridobljeno znanje že uporabljamo v praksi. Predvsem smo bili navdušeni nad predavateljem Gašperjem Kamenškom, ki je temo predstavil razumljivo, zanimivo, potrpežljivo in na humoren način, tako da je tečaj minil kot bi mignil. Posebej bi radi izpostavili njegovo pomoč in takojšen odziv na dodatna vprašanja, ki so se nam pojavila po izvedeni delavnici, saj nam je nanje zelo hitro odgovoril.«
 
mag. Marjan Širaj, AJPES
Vodja sektorja za statistiko in informiranje
(september 2013)
 
 
»S samo izpeljavo tečajev za večje število udeležencev smo izjemno zadovoljni. Predvsem pa smo zadovoljni s samim predavateljem Gašperjem Kamenškom, ki je bil cel čas prijazen in izredno prilagodljiv. Pridobili smo pa tudi veliko koristnih informacij :).«
 
Mateja Ferme, AJPES
Tajništvo
(avgust 2013)
 
 
»Kot je verjetno vsem IT-jevcem in ljudem povezanim s to dejavnostjo jasno, ste vodilni v Sloveniji, ki ponujate izobraževanja za različne certifikate in vaša profesionalnost in izobraženost se izraža v pridobljenih strokovnih delavcih, ki vam dvigujejo nivo kvalitete. Ste edini, ki s svojimi MVP sodelavci dvigujete nivo strokovnosti, ki ga na vaših izobraževanjih vsekakor ne primankuje. «
 
Robert Rizvič
(avgust 2013)
 
 
»Zaradi potrebe po naprednem zanju Excel-a smo se v podjetju odločili za izvedbo tečaja s podjetjem Kompas Xnet. Tečaj smo izpeljali za večje število sodelavcev. Nad izvedbo tečaja so bili udeleženci zelo navdušeni in predvsem nad predavateljem Gašperjem Kamenškom. Predavatelj je prijeten in izredno prilagodljiv. Na tečaju so udeleženci pridobili veliko koristnih informacij, ki jih bodo lahko takoj uporabili pri vsakdanjem delu.«
 
Iris Hrovatin, Droga Kolinska d.d.
strokovna sodelavka za izobraževanje
(julij 2012)
 
 
»Rada bi vam sporočila, da sta tečajnika zelo pohvalila predavatelja, gostoljubnost, prijaznost in strokovnost vseh, ki ste kakorkoli sodelovali in še sodelujete z nami v času tečaja. Zagotovo se spet kmalu odločimo za dodatne tečaje v vašem podjetju. V tem času, ko je konkurenca res velika, je najpomembnejša strokovnost, konkurenčne cene in seveda velika pripravljenost, približati tečaje in vsebino le-teh, tečajnikom. Vsi, ki bodo kdaj koli razmišljali o tem, kam na tečaj vam obljubim, da jih pošljem k vam. :) «
 
Suzana Pesjak, Unistar LC d.o.o.
asistentka uprave
(september 2011)
 
 
»Zahvaliti se vam želim za odlično organizacijo in izvedbo delavnic Office 2010 za naše sodelavce. Delavnice so presegle naša pričakovanja v vseh nam pomembnih kriterijih (od uporabnosti predstavljenih vsebin, ki smo jih takoj prenesli v prakso, do strokovnosti predavatelja Gašperja Kamenška in njegove prilagodljivosti potrebam slušateljev). Z veseljem se priporočamo za prihodnje sodelovanje. «
 
dr. Špela Frlec Pesjak, ACH d.d.
Korporativni razvoj in kadri
(maj 2011)
 
 
»Tečaj je bil zelo produktiven in strjen. Najprej smo se pogovorili katere teme najbolj potrebujemo in smo tudi delali po tem. Kar se tiče predavateljev, pa lahko rečem, da sem bil z njihovim načinom dela in samo razlago tem zelo zadovoljen.To bom z pridom uporabil. Je pa bilo premalo časa za kakšno vajo več, da bi snov utrdili. Bomo pa pri delu to uporabili, oziroma vsaj vemo, da se da kaj narediti. Pa bomo takrat vprašali, če bo ušlo iz spomina.«
 
Marko Merlak, Valkarton
(maj 2011)
 
 
»Predvsem bi se rada zahvalila odličnemu predavatelju g. Gašperju Kamenšku, ki mu uspe kljub 7 urnem terminu seminarja motivirati slušatelje, da mu sledijo do konca in nam ni bilo niti za minuto dolgčas. Kapo dol,… Še enkrat hvala in veliko uspehov še naprej.«
 
Janja Trontelj, Valkarton
(April 2011)
 
 
»Hvala lepa tudi vama z Urošem! Na tečaju je bilo odlično – izvedel sem ogromno stvari, ki jih v teh dneh še »predalčkam«, v petek pa z Jožetom že pričenjava s projektom SP na testni liniji Če se kje generalneje zatakne, bi res prosil za kakšen nasvet preko maila, vsekakor pa bo osnova razvoja knjiga in lastno preizkušanje.«
 
Jure Vodeb, Zavod RS za zaposlovanje
(Februar 2011)
 
 
»Pozdravljeni!
Hvala za dodatno gradivo.
Ob tej priložnosti bi se vam želel zahvaliti in vas pohvaliti za super odnos, organizacijo in kar je najbolj pomembno, kvaliteto izobraževanja (tako predavateljev kot vsebine). Glede na to, da se z izobraževanji ne srečam pogosto, vendar ko se, sem bil prav z vami vedno pozitivno presenečen.«
 
Silvester Markovič, TOMAS d.o.o.
(November 2010)
 
  
»Do sedaj sem se udeležila že 5 tečajev v Kompas Xnet za različna področja (od nadaljevalnega SQL in Excel tečaja, do Reporting Services in Visual Basica) in moram napisat, da sem bila tako s tečaji kot tudi s predavatelji vedno VEČ kot zadovoljna. Predavanja so bila zelo zanimiva in poučna, predavatelji (Uroš Žunič, Robi Vončina, Tone Šivic..) pa so naredili odlično vzdušje v učilnici, bili nadvse prijazni in takoj pripravljeni pomagati, če se mi je kje zataknilo. Glede na to, da delam v IT-ju se bom sigurno še kdaj morala vrniti k vam, da dopolnim ali izboljšam svoje znanje in sem zelo vesela, ker vem, da bom v dobrih rokah. :)«
 
Barbara Mikec, NLB d.d.
(oktober 2010)
 
 

Zaznamek navdušenih tečajnikov

 
 (oktober 2010)

 
»Kot veste sem bil prejšnji teden na izobraževanju z imenom Writing Queries Using MS SQL Server 2008 T-SQL. Po mojem mnenju je bilo to moje najboljše izobraževanje do sedaj. Ne samo zaradi perfektnega predavatelja Roka Bermeža, temveč tudi zaradi zanimive teme. Slišal sem veliko novosti, se veliko naučil in upam, da bom znal to pri svojem delu učinkovito uporabiti.«
 
Andrej Sovič, List d.o.o.
(maj 2010)
 
 
 
»Vse pohvale predavatelju Gašperju, ki nam je že v preteklosti na izredno prijazen in razumljiv način predstavil MS Office Word 2007. Sposobnost odličnega predavatelja je izkazal tudi na izobraževanju MS Office Excel 2007, ko nam je predstavil delo z vrtilnimi tabelami. Vsi udeleženci so bili izredno navdušeni, saj so se po končanem izobraževanju z lahkoto lotili vsakdanjega dela s programi MS Office 2007.«
 
Nataša Hočevar, Kapitalska družba d.d.
Služba za kadre in strateško komuniciranje
(April 2010)
 
 
 
»V podjetju smo se odločili za prilagojen tečaj Access-a. Predavatelj Tone je bil izjemno tehnično podkovan in pripravljen ustreči našim željam, tako da smo bili s kakovostjo tečaja zelo zadovoljni!«
 
Mark Tanko, Danfoss Trata d.o.o.
Direktor Upravljanja oskrbovalne verige
(December 2009)
 
 
 
»Spoštovana gospa Slinkar Ponovno se Vam zahvaljujem, da sem imela možnost udeležiti se vaših tečajev. Prijetno sem bila presenečena nad Vašo prijaznostjo že od vsega začetka. Enako lahkko rečem tudi za vse ostale. Predavatelji so bili prijazni in pripravljeni se prilagajati tečajnikom ter pomagati tudi po zaključku tečaja. Me veseli, da sem imela priložnost spoznati tako prijetne ljudi kot ste Vi in Vaši zaposleni.«
 
Želim Vam lepe poletne dni,Tina Jakopič
(Avgust 2009)
 
 
 
»The two week Windows training class I attended at Kompas Xnet in April / May was something I had been hoping for. Even though I had used the Windows program for years, it was as if I was only seeing the tip of the iceberg. There is so much more to the software than what immediately meets the eye. Our instructor David Vidmar guided our class through the intricacies of Windows NT 4.0, Internet, E-mail, Word 97 and Excel 97 with clear and easy-to-recall instructions. With his easygoing and knowledgeable approach Mr. Vidmar held our attention throughout the course. Now that I know the various time saving shortcuts I am much more efficient with my PC, and what's the best, the guesswork is finally out of the equation!«
 
Anne Luehrs, American Embassy, Ljubljana
Community Liaison Officer
(junij 1999)