Tečaji za uporabnike


Kompas Xnet je eden vodilnih izobraževalnih centrov na področju računalniških izobraževanj v Sloveniji. Poleg skoraj 20-letnih izkušenj, nas v sam vrh uvršča tudi ekipa vrhunskih preda¬vateljev, ki so ustrezno certificirani in svoje znanje nenehno dokazujejo z uspešno opravljenimi izpiti.
Računalniški tečaji za uporabnike so po večini plod našega lastnega razvoja in so namenjeni vsem, ki si želijo razširiti svoje znanje na področju računalništva, potrebujejo določeno aplikacijo za delo v službi ali se želijo pripraviti na pridobitev ustreznega certifikata. Temeljni cilj naših tečajev in delavnic je, da slušatelji pridobijo čim več praktičnih izkušenj za nadaljnje delo, zato se na tečaju ves čas prepletata teorija in praksa.
Na tečaju vsak udeleženec dobi ustrezno gradivo, pisalo, blok in mapo. Poskrbljeno je tudi za osvežilne napitke, kavo, čaj in hladno malico ter sprostitev med odmori – BILJARD 
Po koncu izobraževanja tečajnik dobi tudi ustrezno Xnet potrdilo o udeležbi na tečaju.

Kraj in čas izvajanja izobraževanja


Tečaji za uporabnike potekajo od 8:30 do 14:30 v naših sodobno opremljenih učilnicah v Ljubljani. Za zaključene skupine pa je možna izvedba tudi na vaši lokaciji, s terminom po dogovoru. Če sami nimate ustrezne opreme za izvedbo tečaja ali je imate premalo, lahko v vaših prostorih namestimo tudi svoje računalnike.

Pomoč po tečaju


Našim uporabnikom smo na voljo tudi po zaključku izobraževanja, saj jim zagotavljamo brezplačno strokovno svetovanje po telefonu – in to še 1 leto po zaključku tečaja!

Za dodatne informacije nam pišite na info@kompas-xnet.si ali pokličite 01/513 69 90.