Novice

Spet med najboljšimi IT ponudniki!

Spoštovani,

Z vami bi radi delili posebno pomembno in vzpodbudno novico, ki smo prejeli te dni, in sicer rezultate ankete s katero Microsoft meri zadovoljstvo strank s storitvami Microsoftovih partnerjev.

Kot Microsoftovega partnerja, nas stranke že nekaj let zapored uvrščajo v sam vrh IT ponudnikov, saj naše storitve ocenjujejo z najvišjimi ocenami.  Tako ponovno beležimo nadpovprečne rezultate v svetovnem merilu in v državi.

Posebej ponosni smo na dejstvo, da bi nas prav vsi sodelujoči v anketi, brez izjeme, priporočili svojim prijateljem in znancem.

Tako izjemni rezultati so neprecenljiva nagrada mojim sodelavcem za vložen trud in  vsekakor odlična spodbuda za nadaljnje delo. Hkrati pa so tudi velika odgovornost, ki nam nalaga, da se trudimo biti še boljši, da bomo lahko izpolnili pričakovanja vedno bolj zahtevnih strank, ki nam zaupajo zahtevne in kompleksne projekte.

Nismo številčno velika ekipa, imamo pa jagodni izbor strokovnjakov, ki lahko naredijo odlične rešitve.

Iskreno upamo, da bodo v letošnjem letu za  izbor dobavitelja pomembna tudi kvaliteta, priporočila, izkušnje kompetence, .. ipd. in ne le najnižja cena.  Morda po izročilu iz zakladnice ljudskih modrosti: »Nisem tako bogat, da bom kupoval poceni.«

Se priporočamo!

 

 Ljubljana, januar 2014


Microsoft Software Assurance ugodnosti

Microsoft Software Assurance ugodnosti

Brezplačno izobraževanje ali opravljanje izpitov
MCP izpiti po novem plačljivi tudi z Microsoft voucherji

MCP izpiti po novem plačljivi tudi z Microsoft voucherji

Izkoristite možnost brezplačnega opravljanja izpitov
Zgodnje prijave na MOC tečaje

Zgodnje prijave na MOC tečaje

Prijavite se pravočasno in izkoristite 10% popust!
MOOC online izobraževanje

MOOC online izobraževanje

Izkoristite možnosti brezplačnega izobraževanja!