Razvoj programske opreme po naročilu


Z razvojem se ukvarjamo že vse od leta 2000, ko smo svojo prvo aplikacijo naredili za turistično agencijo iz Nemčije - Wagschal Reisen. Kasneje smo začeli izdelovati vse vrste aplikacij in se do danes, kot Microsoft Certified Partner, usmerili predvsem v razvoj na Microsoftovih tehnologijah. Nudimo vam:
  • Izdelavo spletnih in namiznih aplikacij po naročilu
  • Izdelavo spletnih strani in trgovin
  • Izdelavo aplikacij, prilagojenih za mobilne naprave
  • Izdelavo aplikacij v oblaku
  • Registracijo domen, gostovanje in vzdrževanje

Naši programerji se vseskozi izpopolnjujejo, tako da razvoj vedno poteka v najnovejših tehnologijah in v skladu z Microsoftovimi standardi. V vseh letih smo se specializirali za razvoj na Microsoftovi .NET tehnologiji, ki jo uporabljamo že vse od prve verzije. Večino spletnih aplikacij pa v zadnjem času razvijamo na Microsoftovi platformi Windows Azure. Zaposlenega imamo namreč strokovnjaka z nazivom MVP za Windows Azure – Roka Bermeža (edini v Sloveniji). 

Vsi programerji so visoko kvalificirani, kar dokazujejo s številom in tipom doseženih certifikatov. To so pred časom potrdili tudi na Microsoftu, saj smo za področje razvoja v zadnjih letih dobili tudi pomembni nagradi, ki se nanašata na spletno stran NT konference 2010. Ta je bila prva delujoča aplikacija v Sloveniji, ki je gostovala na Windows Azure platformi:
  • PRIZNANJE za najbolj inovativni pristop pri uporabi Microsoftovih spletnih tehnologij in platforme med slovenskimi partnerji smo prejeli od slovenske podružnice Microsoft
  • Komisija korporacije Microsoft je potrdila, da spletna stran NTK 2010 zasluži svoje mesto med študijskimi primeri uspešnih projektov in je tako zgled učinkovite uporabe Microsoftove tehnologije Windows AZURE