Microsoft uradni tečaji

Posebej specializirani smo za izobraževanje na področju Microsoft tehnologij in izvedbo MOC tečajev (Microsoft Official Courses). Izvajajo jih lahko le ustrezno usposobljeni predavatelji s statusom Microsoft Certified Trainer – MCT v pooblaščenih izobraževalnih centrih - MLP (Microsoft Learning Partner).

Microsoft uradne tečaje izvajamo za vsa ključna IT področja in Microsoft tehnologije.

V naši ponudi najdete infrastrukturna izobraževanja za sistemske inženirje, ki se ukvarjajo s tehnologijami kot so Windows Server 2016, Microsoft Exchange Server, Office 365 in druge.

V sklopu Microsoft razvojnih tečajev izvajamo tudi izobraževanja za razvoj s tehnologijami Microsoft Azure, ASP.NET, C# programskim jezikom in ostalimi.
Pokrivamo pa tudi področje administracije in razvoja za Microsoft SQL in SharePoint Server.

Za večino Microsoft uradnih tečajev lahko uporabite tudi SA Training Voucherje, v kolikor jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom.

Microsoft Software Assurance Training Vouchers (SATV) so ugodnosti programa Software Assurance, s katerimi ste upravičeni do brezplačnega izobraževanja MOC in MOD (MOC On-Demand) ali opravljanja izpitov v Microsoft pooblaščenih izobraževalnih centrih.
Kateri tečaji so plačljivi z voucherji, preverite v SA katalogu.

Kako vam lahko Kompas Xnet pomaga do brezplačnega izobraževanja?

  • Z Microsoftovim pooblastilom lahko za vas preverimo, koliko/če SATV ima na voljo vaše podjetje.
  • Svetujemo vam glede ustreznih tečajev in vam pomagamo pri aktivaciji voucherjev.
  • V kolikor vam ne ustreza udeležba na klasičnih tečajih v učilnici, vam nudimo tudi možnost izvedbe on-site izobraževanja z uporabo voucherjev.

Več informacij in navodila za aktivacijo voucherjev najdete v SATV FAQs - For Customers.

Po aktivaciji (najkasneje do pričetka tečaja) nam posredujte voucher ID in e-naslov udeleženca, na katerega je kreiran voucher, ki ju potrebujemo za unovčenje voucherja.