Dogodki
Dogodek je potekel

Konferenca SharePoint dnevi 2014

08. maj 2014

21.-22. oktober, Portorož

  

 
Konferenca SharePoint dnevi je največji in najpomembnejši ter tudi edini dvodnevni dogodek na temo Microsoftove tehnologije SharePoint pri nas, ki je namenjen poklicnim uporabnikom SharePoint-a. Poteka enkrat letno in združuje svetovno priznane SharePoint strokovnjake, vrhunska predavanja, druženje in zabavo.
 
Letos se bo odvila že 5. zapored, in sicer 21. in 22. oktobra v Hotelu Metropol v Portorožu. V dveh dneh se bo zvrstila vrsta zanimivih predavanj, ki bodo potekala v različnih vzporednih tematskih sklopih. Namenjena bodo tako SharePoint administratorjem in razvijalcem ter končnim uporabnikom/urednikom v podjetjih, kot tudi vsem vodstvenim kadrom, ki odločajo o IT investicijah.

Letos bodo prvič na konferenci potekala tudi predavanja s področja Exchange-a. Vabljeni vsi, ki vas zanima to področje, da se udeležite sklopa Exchange!

 
Poleg pridobivanja novih znanj in številnih koristnih napotkov, ki jih udeleženci izvejo od svetovno znanih SharePoint strokovnjakov, je na konferenci poudarek tudi na druženju in izmenjavi izkušenj.
 

Rezervirajte si datum in se nam pridružite na najpomembnejšem SharePoint dogodku letošnjega leta!

Več na www.sharepoint-dnevi.si

 

9. konferenca Thrive

9. konferenca Thrive

4. in 5. december 2018
POLETNE otroške delavnice na Xnetu

POLETNE otroške delavnice na Xnetu

Za otroke udeležencev MOC tečajev brezplačno!
Microsoft NT konferenca

Microsoft NT konferenca  

Obiščite nas na Xnet stojnici
BOOTCAMP Windows Server 2016 & Office 365 in Azure

BOOTCAMP Windows Server 2016  

Izvedba v aprilu potrjena!