Kontaktni obrazec

Zahvaljujemo se vam za oddano povpraševanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času po telefonu ali elektronski pošti.

Lepo pozdravljeni in hvala za zaupanje!

Med pošiljanjem je prišlo do napake na strežniku.

Splošni pogoji


PRIJAVE


Na izobraževanje se lahko prijavite preko naše spletne strani www.kompas-xnet.si, s klikom na prijavo pri posameznem tečaju, kjer se vam odpre prijavnica. Po oddaji le-te, dobite po e-pošti povratno informacijo o uspešni prijavi na tečaj. Prijavite se lahko tudi pisno po e-mailu info@kompas-xnet.si.
Rok prijave je 14 dni pred pričetkom tečaja. Število slušateljev je omejeno na največ 12 v posamezni skupini; najmanjše število za izvedbo je 6.
Tečaj potrdimo najpozneje 5 dni pred začetkom tečaja.
Pozor! Kadar gre za tečaje in delavnice s tujimi predavatelji, prijavo potrdimo zgolj na podlagi pravočasno plačane kotizacije.

ODJAVE


Odjavite se lahko samo pisno, najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja. V primeru nepravočasne odjave vam zaračunamo polno ceno tečaja.
Pozor! Kadar gre za tečaje in delavnice s tujimi predavatelji, odjava s tečaja ni več možna, po tem ko vam izvedbo tečaja potrdimo. V tem primeru plačilo kotizacije obračunamo kot stroške nepravočasne odjave, razen v primeru, ko sami poiščete nadomestnega udeleženca.

PLAČILNI POGOJI


V koledarju so cene podane v € in ne vsebujejo DDV. Ko je izvedba tečaja zagotovljena, pošljemo ponudbo, ki služi kot osnova za plačilo. Kotizacijo nakažete na naš transakcijski račun 27000-0000169734, najpozneje do roka plačila na ponudbi. Po opravljenem tečaju pošljemo še račun za opravljeno storitev.
Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi s SA voucherji, ki jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom
Samoplačniki imajo 15% popust in morajo kotizacijo prav tako poravnati pred pričetkom tečaja.
V primeru, da izvedbo tečaja odpovemo, že vplačane kotizacije vrnemo najpozneje v 5 delovnih dneh po odpovedi.

ODPOVEDI


V kolikor posameznega tečaja iz kakršnegakoli razloga ni možno izpeljati, tečaj pisno odpovemo najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja.

UPORABA PODATKOV


Kompas Xnet vse pridobljene podatke o udeležencih tečajev varuje v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Šteje se, da udeleženec izobraževanja s prijavo na tečaj soglaša z uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če udeleženec tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi na izobraževanje.

CENE IN POPUSTI


Za več oseb iz istega podjetja nudimo naslednje popuste:

 

popust

5%

7%

9%

11%

13%

15%

število oseb

3

4

5

6

7

8

 

Podjetja, iz katerih se je v zadnjih treh letih naših tečajev udeležilo več kot 10 udeležencev, si pridobijo 10% članski popust. Popust lahko korisitjo pri vseh nadaljnjih izobraževanjih v našem izobraževalnem centru.

Dijakom, študentom in samoplačnikom priznavamo 15% popust na vsa izobraževanja.
Popusti se lahko seštevajo, vendar največ do 20%.

INFORMACIJE


Dodatne informacije o vsebini in namenu tečajev dobite po telefonu (01) 5136990, (01) 5136-993.
1) Pridržujemo si pravico do spremembe termina in cen v koledarju brez predhodnega opozorila.
2) Možne so napake pri vnosu in pripravi koledarja.