Cena tečaja * 1.250,00 €
Obseg v dneh 5
Število ur 45
Prijava na tečaj

Vam zgoraj razpisani termini ne ustrezajo? Prijavite se na seznam interesentov in obvestili vas bomo o naslednjem terminu.
Prijavite se na seznam interesentov

* Cena je brez DDV

Automating Administration with Windows PowerShell 10961

Tečaj omogoča udeležencem znanje in spretnosti uporabe Windows PowerShell 3.0 za upravljanje in avtomatizacijo strežnikov Windows. Osredotoča se na primarne funkcije in tehnike ukazne vrstice Windows PowerShell. Vključuje osnovne veščine za podporo več Microsoftovih produktov, kot npr. Windows Server, Windows Client, Exchange Server, SharePoint Server, SQL Server, System Center, in še več.

Komu je tečaj namenjen
IT strokovnjakom, ki imajo izkušnje z osnovno Windows Server in Windows Client administracijo ali imajo izkušnje z administracijo in podporo strežnikov in storitev za aplikacije, vključno z aplikacijami, kot so Exchange, SharePoint in SQL. V glavnem je tečaj namenjen posameznikom, ki želijo uporabljati Windows PowerShell za avtomatizacijo administrativnih nalog v ukazni vrstici, z uporabo kateregakoli Microsoft produkta ali produkta neodvisnih prodajalcev programske opreme (ISV), ki podpira Windows PowerShell upravljivost.

Za boljše razumevanje tečaja je priporočeno, da imajo udeleženci naslednje predznanje:
 • izkušnje z nameščanjem in konfiguriranjem Windows Server v obstoječih poslovnih okoljih ali kot samostojne instalacije
 • znanje in izkušnje z konfiguracijo omrežnega vmesnika, Active Directory osnovno administracijo in osnovno konfiguracijo diska
 • (zaželeno) izkušnje z Windows server 2012 in Windows 8

  Podrobnosti>>

Prijava na tečaj

Predavatelj

 • Miha Pihler

  Pihler Miha


  Automating Administration with Windows PowerShell